Ekobot AB

Konsult 2017-2021

Ekobot AB är företaget bakom en av världens första helt autonoma fältrobotar som kan ta hand om mekanisk weed control med exceptionellt hög precision. Vi på Ekobot hjälper lantbrukare och odlare att minska kostnaderna för att odla grödor samtidigt som vi gör det på ett koldioxidneutralt och ekologiskt sätt.

"Mats har hjälpt mig under åren med skiftande behov inom grafisk design och webb konstruktion. Mats är mycket bred i sin kompetens och det har därför varit bekvämt att be om allt från design av visitkort till inledande konstruktion av Ekobot.se. Mats har även som utvecklare visat möjligheter med front och backend funktionalitet som kommer att vara till nytta i det fortsatta samarbetet."


Ramverk / Språk: WordPress, LabelImg plus grafiska programvaror

Boostia

"Ett utomordentligt bra och strukturerat jobb utfört! Behov fanns att anlita någon som snabbt kunde få ihop ett fält med kravet att vidarebefordra kunder/besökare till subdomän på egen server. Elegant blev enkelt!"

Ramverk / Språk: HTML5, Bootstrap, PHP, JavaScript

Prorec AB

Arbetade som utvecklare med stort ansvar för kunders hemsidor. Tog fram olika lösningar efter kundernas önskemål.


Bilden till vänster är en förnyad hemsida som ett ansökningsuppgift.


Ramverk / Språk: HTML5, JavaScript, Angular, PHP, Bootstrap, WordPress, AWS, Bitbucket, Digitalocean, PleskAppsales AB

Under min tid på Appsales AB, tog jag fram applösningar för kommuner, fastigheter, gallerior med flera. Det har inneburit mycket kundkontakt med beställarna. Systemet som jag byggde apparna i, är något som företaget har tagit fram. Därav blev det mycket systemtestning också.


Ramverk / Språk: JavaScript

Utvecklingen av applösningar, skapades i ett eget framtaget system.


Silkflower Import AB

Redigerade befintlig Shopify tema för ehandel, så den passade kunden.
En känd person vid namn Bianca, var också delaktig med sina produkter i kundens shop.


Ramverk / Språk: JavaScript, HTML5, PHP, Klarna

Mentor

Haft uppdrag av ALMI Företagspartner att vara mentor till unga Uf-företagare. Just nu är jag mentor till Handelsakademin i Lund, där jag hjälper blivande utvecklare.


Projektuppbyggnad

Var med att sätta upp projekt inom idrotten på Gotland. Ansvarade för den tekniska biten i olika tävlingar. Några var Baltic Cup, Enduro, 3-dagars orientering, EM i Bangolf, EM i Badminton.


Gjorde också Gotlands Kulturkatalog 2001 som blev prisad.

Foto & Illustrationer